Hur avslutar jag ett samarbete?

För att avsluta ett samarbete med en kund väljer du kunden du vill avsluta samarbetet för under Samarbeten. Välj tjänsten som du vill avsluta samarbetet för och följ instruktionerna.

Menyvalet Samarbeten visas endast om du är inloggad som administratör.

Om du har problem med att avsluta ett samarbete kan det bero på att det inte finns någon huvudkontakt för kunden. Det löser du genom att ange en ny huvudkontakt. Byt till kundens företag och välj Användare. Ändra användarens roll genom att först välja användaren i listan. Du kan sedan göra användaren till administratör och huvudkontakt. Om du inte hittar din kund över listan med användare måste du först skapa en ny användare.

Relaterade ämnen