Visma Administration 1000

Hur kommer jag igång med Visma AutoCollect?

Från och med version 2015.1 finns AutoCollect i ditt program om du har ett giltigt serviceavtal. Det enda du behöver göra för att komma igång med tjänsten är att ta del av och godkänna villkoren när du skickar ditt första uppdrag. För att godkänna villkoren behöver du vara inloggad som administratör i programmet. Inloggninsuppgifterna läggs in under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster. Du anger samma inloggningsuppgifter som du använder på vismaspcs.se.

Om det är flera personer som ska skicka uppdrag till AutoCollect behöver administratören för kontot lägga upp nya användare och ge dem rätt behörighet. Detta görs genom att logga in på vismaspcs.se, klicka på företagsnamnet i övre högra hörnet och välja Användare.

Har du flera företag i ditt program och vill använda tjänsten i mer än ett företag kan du göra det utan extra kostnad. Kontakta först Visma Spcs eftersom du behöver ett nytt kundnummer för att det ska fungera. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Läs mer i avsnittet Visma AutoCollect eller titta på filmen Skapa uppdrag via Visma AutoCollect.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...