Visma Administration 1000

Du är här: Skriven hjälp > Allmänna funktioner > Avsluta programmet

Avsluta programmet

Innan du avslutar programmet ska du se till att pågående utskrifter och säkerhetskopieringar är klara och att du inte har några programdelar öppna.

  1. Välj Arkiv - Avsluta programmet eller använd snabbkommandot Alt+F4.

Säkerhetskopiera

När du avslutar ditt program eller när du ska byta företag kan du få en påminnelse om att säkerhetskopiera ditt företag. Gör följande:

  1. Välj Säkerhetskopiera aktivt företag om du vill göra en säkerhetskopia. Vill du ignorera påminnelsen väljer du Avsluta/Fortsätt.

Du kan välja när påminnelsen ska visas genom att skriva in hur många dagar efter förra säkerhetskopieringen påminnelsen ska visas.

Om du inte vill att påminnelsen ska visas alls när du avslutar programmet tar du bort markeringen i rutan Visa meddelandet nästa gång.

Relaterade avsnitt

Säkerhetskopiering
Säkerhetskopiera aktivt företag/alla företag

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...