Visma Administration 1000

Radera företag

Du kan ta bort ett företag du inte längre vill ha kvar. Tänk på att om du raderar ett företag försvinner alla uppgifter som hör till företaget. De enda uppgifter som finns kvar är dina listor över valutor, språk och länder, som du har lagt upp under Arkiv - Inställningar.

Innan du tar bort ett företag bör du ta en säkerhetskopia för säkerhets skull.

Gör så här för att ta bort ett företag:

  1. Välj Arkiv - Företagsunderhåll - Radera företag.
  2. Markera det företag du vill radera. Om du vill radera ett företag som finns sparat någon annanstans klickar du på knappen Bläddra.
  3. Klicka på Radera.

Det här är sista chansen du har att ångra dig. Om du svarar Ja raderas det markerade företaget och du kan inte ångra dig. Observera att du kan radera alla företag, även det aktiva. Om du väljer Nej avslutas funktionen utan att något företag tas bort.

  1. Klicka på Stäng.

Om du raderar det aktiva företaget medför det att inget företag är valt. Då går det inte att välja alla funktioner i programmet. De funktioner du inte kan arbeta med visas med gråmarkerad text.

Relaterade avsnitt

Säkerhetskopiering
Skapa företag
Välj företag

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...