Visma Administration 1000

Budgetnycklar, listläge

Programdelen finns under Bokföring - Budget - Budgetnycklar.

I den här listan ser du de budgetnycklar du har lagt upp. Du kan lägga till, ändra, kopiera, visa och ta bort budgetnycklar.

Att lägga in budgetnycklar gör det möjligt att rationalisera inskrivningsarbetet, men du kan förstås också skriva in krontal för varje månad när du registrerar budgeten. Det går också bra att utgå från en budgetnyckel som stämmer i stort och därefter endast ändra för vissa månader. Budgetnycklarna fördelar årsbudgeten enligt de procentsatser du angett för varje månad.

Du kan lägga in den budgetnyckel du vanligen använder under Arkiv – Inställningar - Företagsinställningar – Bokföring så får du den som förslag på alla konton och kan ändra på de som avviker.

Överst i tabellen finns en urvalsrad som du kan använda för att söka i de olika kolumnerna. Läs mer i avsnittet Söka poster.

Vill du kopiera eller exportera innehållet i tabellen kan du göra det genom att högerklicka i tabellen och välja Kopiera/exportera tabellinnehåll. Läs mer i avsnittet Kopiera/exportera tabellinnehåll . Du måste ha behörigheten Utskrift för den valda programdelen för att funktionen ska vara aktiv.

Relaterade avsnitt

Lägg upp en budget
Nollställ budget
Budgetnycklar, kortläge
Resultatbudget, fliken Resultatbudget
Resultatbudget, fliken Månadsfördelning
Balansbudget, fliken Balansbudget
Balansbudget, fliken Månadsfördelning
Arbeta med fliken Kommando

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...