Visma Administration 1000

Synkronisera användare, kommando

När du väljer kommandot Synkronisera användare synkroniseras rättigheterna i användarregistret för programdelen Min sida/internettjänster. Detta val ska du endast använda efter att du har synkroniserat aktiverade tjänster under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster.

Relaterade avsnitt

Användare, listläge
Användare, kortläge

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...