Visma Administration 1000

Utskrift av dokument

I Visma Administration 1000 har du möjlighet att välja om du vill skriva ut flera dokument samtidigt eller om du endast vill skriva ut ett dokument.

Skriv ut flera dokument samtidigt

I programmet har du möjlighet att skriva ut flera dokument samtidigt, till exempel ett intervall av fakturor. Detta gör du genom att klicka på pilen vid ikonen Skriv ut i programdelarna Kundfakturor och Order. I listan som fälls ned väljer du sedan vilken dokumenttyp du vill skriva ut. Läs mer om respektive dokument i avsnitten Fakturor, Ordererkännande, Följesedlar.

Skriv ut direktutskrift

I programdelarna Kundfakturor och Order kan du välja att göra en direktutskrift, det vill säga skriva ut det dokument som är markerat i listläget eller det dokument som visas på bildskärmen. Du når valet Direktutskrift antingen genom att klicka på ikonen Skriv ut eller genom att klicka på pilen vid Skriv ut och välja Direktutskrift.

När du skriver ut dokument som till exempel order och faktura är det utskriftsval som du har valt på kunden i kundregistret förvalt i fältet Utskriftsval. Du kan ändra utskriftsvalet i utskriftsdialogen om du vill.

Relaterade avsnitt

Utskrift av rapporter
Förhandsgranska utskrifter
Utskriftsproblem
Försäljning, fliken Normalvärden, företagsinställningar
Infolista
Skrivarinställningar
Sökvillkor
Fakturor, utskrift
Lägg in företagets logotyp, malländring
Ordererkännande, utskrift
Följesedlar, utskrift

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...