Visma Administration 1000

Ordererkännanden, utskrift

Om du vill skriva ut ordererkännanden kan du göra det under menyvalet Utskrifter - Order Faktura.

Du kan även skriva ut ordererkännanden i programdelen Order via knappen Skriv ut. Klickar du på pilen vid Skriv ut kan du välja Ordererkännanden för att skriva ut ett intervall av ordererkännanden eller Direktutskrift för att skriva ut den order du har på skärmen. En direktutskrift görs även om du klickar på själva skrivarikonen.

När du väljer Ordererkännanden är det enbart ordererkännanden som inte har någon markering i rutan Ej klar och som inte redan är utskrivna som skrivs ut. När det gäller valet Direktutskrift skrivs ordererkännandet alltid ut, oavsett om det har markering i Ej klar eller om det redan är utskrivet.

När du valt att skriva ut ordererkännanden visas en dialogruta där du bland annat väljer ordning på utskrifterna och vilka ordernummer som ska skrivas ut.

Om du har någon felaktig eller ofullständig order kommer den inte att skrivas ut. Det kan exempelvis vara en order som har blivit skapad av misstag och som inte har några orderrader. Du kan i efterhand rätta till en felaktig order. Vill du inte behålla en order som blivit skapad av misstag sätter du en markering i rutan Makulerad.

Relaterade avsnitt

Allmänt om utskrifter

Sökord: Orderbekräftelse

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...