Visma Administration 1000

Ordersammandrag, utskrift

Utskriften hittar du under Utskrifter - Order Faktura.

På ordersammandraget ser du information om de order du har i systemet som ej är fakturerade. Rapporten baseras på uppgifterna i orderhuvudet. För att se detaljer på radnivå används rapporten Ordersammandrag - artiklar.

Ordersammandraget visar ordernr, kundnr, kundnamn, orderdatum, leveransdatum, säljare, distrikt, belopp, valuta, värde i kronor och en summering. Du kan välja att visa alla order, ej fakturerade, ej levererade eller ej klara.

Summorna i kolumnerna Belopp och Värde kr visas exklusive moms och efter eventuell radrabatt och/eller fakturarabatt. Kolumnen Belopp visas inklusive frakt och expeditionsavgift, men kolumnen Värde kr är utan frakt och expeditionsavgift.

Makulerade order skrivs också ut på rapporten med belopp 0 kr. Om ordern är fakturerad ersätts beloppet i kolumnen Värde kr med texten Fakturerad.

Under Urval visas de flesta fält som finns med i det aktuella registret. Här kan du ange villkor för att begränsa din utskrift. Om du anger ett villkor på ett fält utgår programmet från det när utskriften skapas. Exempel på hur du kan ange villkor hittar du i avsnittet Sökvillkor.

Visa exempel    

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...