Versionsnyheter Visma Administration 200, version 2022.1 - juni 2022

Den senaste versionen installerar du enklast via meddelandet som visas vid programstart när det finns en ny version tillgänglig. Du kan också installera den via Hjälp - Uppdatera programversion eller ladda ner via vismaspcs.se/support/ladda-ner-och-uppdatera.

Läs mer om hur du installerar ditt program i avsnittet Installationsanvisning Visma Administration 200.

Förbättringar

Nytt sätt att massuppdatera

Funktionen för att massuppdatera uppgifter i programmet är helt omgjord. Nu kan du på ett mycket enklare sätt välja vilka fält du vill uppdatera och vad de ska uppdateras till. Du ser också tydligt vilka poster som påverkas av massuppdateringen.

Enklare att göra urval på utskrifter

Nu är det enklare att göra urval i programmets utskrifter. Alla fält du kan göra urval på visas i en nedfällbar lista, där de ligger i bokstavsordning. Du väljer endast de fält du vill göra urval på och på så sätt blir det tydligare vad som kommer med på utskriften.

Förbättrad företagstermometer

Nu har företagstermometern gjorts mer flexibel så att du kan välja för vilken period du vill se balans- och resultatrapporten. Du klickar på knappen Inställningar för att välja mellan ett antal fasta perioder eller ett eget datumintervall.

Tänk på att du kan spara ner diagrammen i företagstermometern som bilder, om du till exempel vill lägga in dem i en presentation eller bifoga i ett mejl.

Kundönskemål

Genväg till företagsinställningarna

Nu har vi gjort det mycket smidigare för dig att öppna företagsinställningarna. I menyraden, till vänster om ikonen för Företagstermometern, finns nu ikonen Inställningar. När du klickar på den kommer du direkt till företagsinställningarna för den programdel du arbetar i.

Behåll position när du raderar rad i verifikat

Vi har nu ändrat så att när du raderar en rad på ett verifikat så kommer markören att flyttas till raden under den raderade raden. Tidigare hamnade markören på verifikatets första rad.

Enklare att hitta betalfilen

I dialogrutan som visas när du har skapat en betalfil finns numera knappen Öppna mapp. Denna kan du använda för att öppna Utforskaren och enkelt se sökvägen till betalfilen.

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.