Följesedlar, utskrift

Om du vill skriva ut följesedlar kan du göra det under menyvalet Utskrifter - Offert Order Faktura.

Du kan även skriva ut följesedlar i programdelen Order via knappen Skriv ut. Klickar du på pilen vid Skriv ut kan du välja Följesedlar för att skriva ut ett intervall av följesedlar eller Direktutskrift följesedel för att skriva ut en följesedel för den order du har på skärmen.

När du väljer Följesedlar är det enbart följesedlar som inte har någon markering i rutan Ej klar och som inte redan är utskrivna som skrivs ut. När det gäller valet Direktutskrift följesedel skrivs följesedeln alltid ut, oavsett om den har markering i Ej klar eller om den redan är utskriven.

När du valt att skriva ut följesedlar visas en dialogruta där du bland annat väljer ordning på utskrifterna och vilka ordernummer som ska skrivas ut.

Om du har någon felaktig eller ofullständig order kommer den inte att skrivas ut. Det kan exempelvis vara en order som har blivit skapad av misstag och som inte har några orderrader. Du kan i efterhand rätta till en felaktig order. Vill du inte behålla en order som blivit skapad av misstag sätter du en markering i rutan Makulerad.

Relaterade avsnitt

Allmänt om utskrifter

Supportforum

Ta del av hur 42 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.