Avsluta samarbete för en tjänst

Både kunden och byrån kan när som helst välja att avsluta ett samarbete i en tjänst. Övriga samarbeten påverkas inte.

  1. Gå till vismaspcs.se och logga in.
  2. Välj Samarbeten i menyn uppe i högra hörnet.
  3. Välj pennikonen till höger om den tjänst du vill avsluta samarbetet för.
  4. Välj Avsluta samarbete.
  5. Välj vad som ska hända efter avslutat samarbete. Du kan välja olika alternativ beroende på tjänst.
  6. Bekräfta genom att välja Avsluta samarbetet.

Om du får ett felmeddelande som informerar om att huvudkontakt saknas för kundnumret när du försöker avsluta ett samarbete, löser du detta genom att ställa in en ny Huvudkontakt. Gå till Mina tjänster, ändra till kundens företag och välj Användare. Ändra användarens roll genom att välja pennan och därefter Administratör. Slutligen, välj denna användare som Huvudkontakt. Skulle din kund inte finnas med i listan över användare, måste du först skapa en ny användare.

Relaterade avsnitt

Visa/redigera aktiva samarbeten på vismaspcs.se

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.