Visma Analys

Du är här: Skriven hjälp > Säkerhetskopiering > Säkerhetskopiera

Säkerhetskopiera

Markera de företag du vill säkerhetskopiera. Vill du inte säkerhetskopiera gemensamma filer måste du avmarkera rutan under rubriken Övrigt (gemensamma filer kan t ex vara data som sparas i Byrå resp. kontorsmappen). Klicka sedan på knappen OK.

Filer som har sparats i mappen Utkast eller t ex i Mina dokument säkerhetskopieras inte.

Du får sedan en fråga var säkerhetskopian ska sparas. Om du inte vill spara säkerhetskopian på föreslagen plats klickar du på knappen Bläddra och väljer önskad plats. Du kan spara säkerhetskopian till valfritt lagringsmedia. När säkerhetskopieringen är klar visas ett meddelande om detta.

Det är mycket viktigt att du regelbundet tar säkerhetskopior. Med programmets inbyggda funktion går det snabbt och smidigt att säkerhetskopiera uppgifterna för de företag du arbetar med i programmet.

När du arbetar med Visma Analys via Visma Byråstöd/Visma Advisor Connect gör du all säkerhetskopiering från Visma Byråstöd/Visma Advisor Connect.

Du som har ett giltigt serviceavtal kan också välja att använda Storegate Backup för att spara dina säkerhetskopior på ett smidigt och säkert sätt. Du tar dina säkerhetskopior på vanligt sätt och sparar dem på din dator och låter sedan den automatiska backupen i Storegate Backup lagra dem.

Som användare i Storegate Backup får du tillgång till en egen privat webbsida där du kan se och arbeta med dina filer. Detta innebär att du kan nå din lagrade information via Internet när som helst och från vilken uppkopplad dator som helst.

Läs mer om Storegate Backupstoregate.com.

När säkerhetskopieringen är klar får du ett meddelande om detta. Klicka på OK för att fortsätta.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...