Avsluta samarbete för en tjänst

Både kund och byrå kan när som helst välja att avsluta ett samarbete för en tjänst. Övriga samarbeten påverkas inte.

  1. Gå till vismaspcs.se.
  2. Logga in på Mina tjänster.
  3. Välj Samarbeten i menyn uppe i högra hörnet.
  4. Klicka på penn-ikonen till höger om den tjänst där du vill avsluta samarbetet.
  5. Välj Avsluta samarbete.
  6. Välj vad som ska hända efter avslutat samarbete. Du kan välja olika alternativ beroende på tjänst.
  7. Bekräfta genom att välja Avsluta samarbetet.

Om du får ett felmeddelande som informerar om att huvudkontakt saknas för kundnumret när du försöker avsluta ett samarbete, löser du detta genom att välja ny huvudkontakt.

Relaterade avsnitt

Visa/redigera aktiva samarbeten på vismaspcs.se

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.