Aktivera eller inaktivera användare

Endast administratörer kan aktivera eller inaktivera användare.

  1. Välj Användare från menyn Administration.
  2. Klicka på användarens kugghjul.
  3. Välj Aktivera eller Inaktivera.

När en användare aktiveras kommer ett mejl att skickas till dennes epostadress. Denne måste klicka på länken i mejlet för att kunna välja ett nytt lösenord och logga in.

Relaterade avsnitt