Nytt i Visma eEkonomi Pro

Nyheter och förändringar i Visma eEkonomi Pro presenteras här.

April 2021

Skattereduktion för grön teknik nu tillgängligt

I linje med de nya reglerna för skattereduktion har vi nu gjort det möjligt att fakturera för varor och tjänster som avser grön teknik. När du skapar en kundfaktura kan du välja grön teknik och sedan räknar programmet ut skattereduktionen åt dig. Läs mer i avsnittet Arbeta med avdrag för grön teknik.

Inventera delar av ditt lager

Vi har lagt till ett filter när du skapar en inventering. Det gör det möjligt att inventera alla dina artiklar eller enbart några av dem. Om du endast vill att ett visst antal artiklar ska ingå i inventeringen kan du skapa filter genom att kombinera olika val och därmed basera inventeringen på en specifik leverantör, artikeletikett, vissa artikelnummer eller lagerreferens.

Visma Utlägg och Visma eEkonomi Pro

Visma Utlägg är en tjänst som automatiserar hanteringen av kvitton, utlägg och reseräkningar, som du enkelt registrerar via mobilen eller på webben. När integrationen med Visma eEkonomi Pro har aktiverats förs information över som används som underlag för din bokföring och för utbetalning på lönebesked. Smart, enkelt och tidsbesparande. Gå till Appar och tillval - Kvitton & Utlägg för att läsa mer och aktivera tjänsten.

Sökord: uppdateringar, nyheter

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.