E-fakturor

Funktionalitet för att skicka och ta emot e-fakturor finns redan inbyggt i ditt program. Att skicka och ta emot e-fakturor är snabbt, säkert och miljövänligt. Det finns inga fasta kostnader, du betalar bara för de fakturor du skickar och tar emot . Du hittar aktuella priser och mer information om fördelarna med e-fakturor på vismaspcs.se.

Skicka e-fakturor

Att skicka e-fakturor är det enklaste sättet att hantera kundfakturor, både för dig och din kund. Kunden får fakturan levererad direkt in i sitt ekonomiprogram eller till Kivra, om kunden är en privatperson. Även om kunden inte kan ta emot e-fakturor kan du skicka fakturan digitalt från ditt program, genom att välja att skicka den som brev. Visma skriver då ut fakturan, lägger den i ett kuvert, frankerar brevet och skickar faktura till din kund med posten.

Skicka e-fakturor

Ta emot e-fakturor

Du kan ta emot alla leverantörsfakturor som e-fakturor i Visma eEkonomi Pro oavsett om de ursprungligen skickats som brev, via mejl eller som en e-faktura från din leverantör. När du tar emot en e-faktura läses informationen på fakturan automatiskt in i Visma eEkonomi Pro. Allt du behöver göra är att kontrollera innehållet och lägga till bokföringskonton för att fakturan ska bli bokförd.

Ta emot e-fakturor