E-fakturor

Funktioner för att skicka och ta emot e-fakturor finns redan inbyggda i ditt program, men behöver aktiveras. Att skicka och ta emot e-fakturor är snabbt, säkert och miljövänligt. Det finns inga fasta kostnader, du betalar bara för de fakturor du skickar och tar emot. Du hittar aktuella priser och mer information om fördelarna med e-fakturor på vismaspcs.se.

Skicka e-fakturor

Att skicka e-fakturor är det enklaste sättet att hantera kundfakturor, både för dig och din kund. Kunden får fakturan levererad direkt in i sitt ekonomiprogram eller till Kivra, om kunden är en privatperson. Även om kunden inte kan ta emot e-fakturor kan du skicka fakturan digitalt från ditt program, genom att välja att skicka den som brev. Visma skriver då ut fakturan, lägger den i ett kuvert, frankerar brevet och skickar faktura till din kund med posten.

Ta emot e-fakturor

Du kan ta emot alla leverantörsfakturor som e-fakturor i Visma eEkonomi Smart oavsett om de ursprungligen skickats som brev, via mejl eller som en e-faktura från din leverantör. När du tar emot en e-faktura läses informationen på fakturan automatiskt in i Visma eEkonomi Smart. Allt du behöver göra är att kontrollera innehållet och lägga till bokföringskonton för att fakturan ska bli bokförd.

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.