Visma eEkonomi Smart

Visma Ekonomiöversikt

Visma Ekonomiöversikt är en tjänst från Visma Spcs som du kan använda tillsammans med Visma eEkonomi Smart. Tjänsten kan köpas via Appar och tillval direkt i programmet. Du kan också beställa tjänsten via vismaspcs.se eller kontakta oss här.

När tjänsten är aktiverad når du den genom att välja den i listan uppe till vänster i programfönstret.

Från ditt program exporterar du bokföringsdata till Visma Ekonomiöversikt. Där presenteras sedan hur det går för företaget i form av enkla grafer över till exempel nettoomsättning per månad, kostnader per månad, kostnadsstruktur, obetalda leverantörs- och kundfakturor och kassa- och bankkonton. Det är lätt att gå in och läsa resultaträkningen och balansräkningen. Du kan även få rapporterna på engelska och skriva ut dem vid behov.

En väldigt användbar funktion i Visma Ekonomiöversikt är att du har möjlighet att skapa en Budget. Att göra en plan för intäkter och kostnader över en specifik tidsperiod framåt i tiden och sedan jämföra den med det faktiska resultatet kan hjälpa dig upptäcka avvikelser och i god tid agera på dem.

När du väljer Visma Ekonomiöversikt i listan visas en dialogruta där du ser när senaste exporten gjordes och för vilken period. Från den här dialogrutan kan du öppna tjänsten och de användare som har fullständig behörighet i Visma eEkonomi Smart och Visma Ekonomiöversikt kan även exportera ny bokföringsdata till Visma Ekonomiöversikt.

När du ska exportera bokföringsdata anger du vilket räkenskapsår och till och med vilken månad du vill exportera för. När du väljer Exportera förs uppgifterna för den valda perioden över till Visma Ekonomiöversikt och tjänsten öppnas.

Relaterade avsnitt

Visma Ekonomiöversikt

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...