Visma eEkonomi Smart

Nytt i Visma eEkonomi Smart

Nyheter och förändringar i Visma eEkonomi Smart presenteras här.

December 2019

Behåll datumet från fakturautkastet på fakturan

När du öppnat ett fakturautkast för att färdigställa det, har datumet tidigare automatiskt flyttats fram till dagens datum. Praktiskt tycker vissa, irriterande säger andra. Därför har vi nu lagt till en inställning under Företagsinställningar - Faktureringsuppgifter som gör att det ursprungliga datumet från fakturautkastet används på fakturan.

Slå ihop fakturor och bifogade filer i ett dokument

Fram till nu har fakturor och bifogade filer skickats som separata filer när du fakturerat via e-post eller Visma AutoInvoice. Det har ibland orsakat problem hos mottagare med automatiska fakturasystem, eftersom inte alla mottagarsystem kan särskilja fakturor från bifogade filer.

Nu kan du slå ihop alla dokument i en fil. Du väljer helt enkelt inställningen De bifogade filerna kommer att slås ihop i ett dokument som du hittar under Inställningar - Företagsinställningar och fliken Faktureringsuppgifter.

Enklare att lämna in momsredovisning

För att förenkla inlämningen av momsredovisningen, har vi lagt till en knapp nere till vänster på den. Knappen tar dig direkt till Skatteverket, där du kan ladda upp din momsredovisning.

Sökord: uppdateringar, nyheter

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.