Visma eEkonomi Smart

Nytt i Visma eEkonomi Smart

Nyheter och förändringar i Visma eEkonomi Smart presenteras här.

Oktober 2019

Visma stödjer inte längre Internet Explorer

Från och med den 1 november kommer Visma eEkonomi Smart inte längre ha stöd för webbläsaren Microsoft Internet Explorer eftersom Microsoft själva sätter stopp för all vidareutveckling.

Du kommer fortfarande kunna öppna programmet i webbläsaren, men vi uppdaterar inte längre programmet mot Internet Explorer och kan därför inte garantera att all funktionalitet finns tillgänglig. Om du vill uppdatera till en webbläsare vi har stöd för kan du istället ladda ner någon av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari.

Förbättrat upplägg i försäjningsstatistiken

När du vill skapa rapporten Försäljningsstatistik kan du välja att filtrera enligt kriterier som exempelvis ett intervall av kund- och artikelnummer samt specifika kund- och artikeletiketter. Vi har nu gjort det möjligt för dig att se kriterierna du valde att filtrera rapporten enligt högst upp i rapporten, så att du kan hålla koll på vilka filter du använt dig av.

Ångra kvittning av kreditfaktura

Ibland går det inte riktigt som man hade tänkt sig. Därför har vi gjort det enklare att rätta fel i Visma eEkonomi Smart. Om du exempelvis har kvittat fel kundfaktura med en kreditfaktura kan du nu ångra kvittningen genom att helt enkelt välja Åtgärder - Ångra kvittning på fakturan.

Ångra en kundförlust

Om du av misstag har registrerat en kundfaktura som en befarad kundförlust, eller om du nu tror att du kommer få betalt för fakturan, kan du välja att ångra kundförlusten du tidigare registrerat. Läs mer i avsnittet Ångra en kundförlust.

Sökord: uppdateringar, nyheter

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...