Visma eEkonomi Smart

Kundfakturor

Under Försäljning - Kundfakturor hanterar du alla dina kundfakturor. Här kan du skapa nya fakturor, men också skicka påminnelser och göra inbetalningar.

Under Obetalda kundfakturor visas alla fakturor du har skapat och som ännu inte är helt betalda. Genom att göra urval på Status och Kategori kan du anpassa listan så att den visar just de fakturor du är intresserad av.

Under Alla kundfakturor visas alla fakturor för den senaste månaden under pågående bokföringsår. Du kan ändra datumintervallet om du vill se fakturor från andra perioder.

Under fliken Utkast sparas de fakturor som du har börjat registrera, men som inte är klara att skickas. Du kan när som helst gå tillbaka och öppna ett utkast för att färdigställa fakturan. Du kan även behandla och skapa fakturor av flera fakturautkast samtidigt.

Genom att klicka i kolumnrubrikerna kan de olika listorna sorteras så att de visar fakturorna i den ordning du vill ha dem. Det går också göra urval i listan genom att till exempel söka på kundnummer, ett belopp eller text från fältet Er referens.

Om du vill ändra på fakturans utseende kan du göra detta under Inställningar - Företagsinställningar - Övriga uppgifter.

Webshop-order

Om du har en koppling mot Visma Webshop förs en beställning i din webshop automatiskt över till Visma eEkonomi Smart och sparas under Webshop-order.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...