Visma eEkonomi Smart

Order

Offert & Order är ett tillval som ger dig kontroll över hela din säljprocess, inte bara faktureringen. Vill du skapa och skicka offerter och orderbekräftelser till dina kunder aktiverar du funktionerna under menyvalet Appar och tillval till vänster i menyn i Visma eEkonomi Smart.

I programdelen Försäljning - Order hanterar du ordrar till dina kunder. Här kan du skapa en ny order som du sedan leverar och fakturerar.

Vad visar listan Order?

Under Pågående ordrar visas alla ordrar som ännu inte är fakturerade till kund. Du kan öppna en tidigare skapad order för att se mer detaljerad information.

Under Fakturerade ordrar visas alla ordrar som du fakturerat och levererat till kund. Du kan ändra datumintervallet om du vill se ordrar från andra perioder.

Under Utkast sparas de ordrar som du har börjat registrera, men som inte är klara att skickas. Du kan när som helst gå tillbaka och öppna ett utkast för att färdigställa ordern.

Genom att klicka i kolumnrubrikerna kan de olika listorna sorteras så att de visar ordrarna i den ordning du vill ha dem.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...