Visma eEkonomi Smart

Visma eEkonomi Tid

Visma eEkonomi Tid är ett tillval till Visma eEkonomi Smart som hjälper dig att få kontroll över den tid och de kostnader som ska faktureras kunderna. Dina registreringar synkroniseras automatiskt mot ditt Visma eEkonomi Smart och förs över som fakturaunderlag som du sedan med en knapptryckning omvandlar till fakturor till kunderna.

Du aktiverar Visma eEkonomi Tid under menyvalet Appar och tillval till vänster i Visma eEkonomi Smart.

När tillvalet är aktiverat når du det från Visma eEkonomi Smart genom att klicka på menyn längst upp till vänster i den blå listen. När du väljer Visma eEkonomi Tid kommer du till startsidan för tjänsten.

Även om tillvalet endast är tillgängligt för företag som har licens för Visma eEkonomi Smart behöver du inte vara en användare av Visma eEkonomi Smart för att registrera tid och kostnader i Visma eEkonomi Tid.

Alla som använder Visma eEkonomi får automatiskt rollen som administratör i Visma eEkonomi Smart. Administratören i Visma eEkonomi kan ändra roll för användarna genom att logga in på Mina tjänstervismaspcs.se. Där kan också nya användare av Visma eEkonomi Smart läggas till.

Läs mer i den skrivna hjälpen för Visma eEkonomi Tid

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...