Visma eEkonomi Smart

Visma AutoInvoice

Visma AutoInvoice är en tjänst för att ta emot och skicka fakturor på ett tryggt, snabbt och effektivt sätt. Tjänsten är redan aktiverad i Visma eEkonomi Smart och du väljer på vilket sätt du vill använda AutoInvoice när din faktura är klar att skickas.

När fakturan är klar väljer du om den ska skickas som brev eller e-faktura via Visma AutoInvoice. Väljer du e-faktura skickas fakturan direkt till kundens ekonomiprogram. Alla fakturauppgifter läses automatiskt in i kundens program. Detta underlättar både din och din kunds fakturahantering.

Det är även möjligt att skicka fakturor via AutoInvoice när du skapar flera fakturor. Då kan du antingen välja samma åtgärd för alla kunder på fakturan eller göra enskilda val för varje kund.

Det är precis lika lätt att ta emot e-fakturor som det är att skicka dem, eftersom fakturauppgifterna läggs till automatiskt i Visma eEkonomi Smart. Allt du behöver göra är att kontrollera innehållet och lägga till bokföringskonton för att fakturan ska bli bokförd.

vismaspcs.se hittar du aktuella priser och mer information om fördelarna med tjänsten.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...