Visma Spcs support

AI-assistenten - support på dina villkor

Du vet väl om att du kan ta hjälp av vår AI-assistent när du har frågor om ditt program? Ett perfekt sätt att snabbt få svar på dina funderingar, när som helst under dygnets 24 timmar. Som en egen supportagent i programmet! Klicka på knappen Hjälp i programmenyn, ställ din fråga och AI-assistenten kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig.

AI-assistenten är duktig på Visma eEkonomi Smart, men när det kommer till bokföringstekniska frågor eller specifika frågor som rör lönehantering, boksluts- eller skattefrågor så är det bättre att du kikar in i vårt forum.

Här kommer några tips på hur du pratar med AI-assistenten för att få så hjälpsamma och bra svar som möjligt:

  • Ställ en fråga i taget.
  • Var så tydlig och specifik du kan.
  • Ställ gärna följdfrågor.
  • Formulera om frågan eller lägg till mer info om svaret inte känns relevant.
  • Ge feedback på svaret du får - det hjälper AI-assistenten att bli bättre.

Det är viktigt att du inte delar personlig, känslig eller konfidentiell information med AI-assistenten!

Tänk också på att AI-assistenten kan göra misstag. Är du osäker på svaret du får - överväg då att kontrollera det med andra källor. Visma Spcs tar inte ansvar för att uppgifterna från AI-assistenten är korrekta.

Hantering av feedback

När du lämnar feedback via AI-assistenten så hanterar vi det enligt våra riktlinjer. Du kan läsa mer om det i Privacy related to Customer Feedback.

Visma Spcs forum

I vårt forum kan du ställa både supportfrågor om ditt program och bokföringsfrågor. Du kan också se tidigare ställda frågor och svar från andra användare. Här finns även massor av användartips och nyheter för Visma eEkonomi.

Ta mig till forumet!

Övriga kontaktuppgifter

Våra kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida under Kontakta oss.

Du väljer Support om du behöver hjälp med hur du arbetar med en funktion i ditt program. Där ser du öppettider och kontaktuppgifter för respektive program.

Vill du ha hjälp med att hitta program och tjänster som passar ditt företag väljer du Försäljning.

Har du frågor kring dina avtal och abonnemang väljer du Avtal och abonnemang. Du kan också använda vår Självbetjäning om du vill säga upp ditt serviceavtal, begära ut en fakturakopia eller registrera ett konto på vismaspcs.se.

Behöver du hjälp med hur du ska bokföra är du välkommen till vårt forum där vi har en avdelning för Bokföringsfrågor.

Sökord: support, kontaktuppgifter, Visma Spcs support, kontakt, chatt