Omstart av företag

Den här checklistan kan hjälpa dig spara tid om du måste göra en omstart av ditt företag i Visma eEkonomi Smart. Uppgifterna som lagts till i Lön kommer inte raderas, men alla andra uppgifter kommer raderas när du gör en omstart. Läs igenom checklistan innan du gör en omstart av ditt företag.

Viktigt! Du ska inte starta om Visma eEkonomi om du använder Visma Lön Smart, då raderas alla uppgifter i löneprogrammet. Har du Visma Lön Smart och behöver hjälp att föra över uppgifter till Visma eEkonomi kontaktar du oss på: konvertering.spcs@visma.com.

En omstart kan endast göras av en programadministratör. Du kan se vem som är administratör genom att logga in på vismaspcs.se. Du hittar uppgifterna i Företagsinställningar.

Om du har startat om ditt företag kan du nu få tillgång till en läsversion med företagets bokföringshistorik som den såg ut innan omstarten. Funktionerna för omstart och arkivering av företag hittar du under Inställningar - Företagsinställningar - Grunduppgifter.

När du gör en omstart av ditt företag i Visma eEkonomi Smart

Genom att öppna ett arkiverat företag kan du komma åt gammal information i en läsversion av programmet och skriva ut till exempel kundfakturor och olika rapporter. Dina arkiverade företag hittar du under Inställningar - Företagsinställningar och fliken Grunduppgifter.

Relaterade avsnitt

Företagsinställningar

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.