Installationsanvisning Visma Enskild Firma

Den här instruktionen använder du för att nyinstallera eller uppdatera Visma Enskild Firma till en ny version.

Observera att du bör uppdatera ditt operativsystem innan du startar din installation/uppdatering. Detta gör du genom att klicka på Start-knappen och välja Inställningar - Uppdatering och säkerhet - Windows Update - Sök efter uppdateringar.

Ta alltid en säkerhetskopia av samtliga företag som du har upplagda i programmet innan du installerar den nya versionen. Detta gör du under Arkiv – Säkerhetskopiering - Säkerhetskopiera i ditt program. Läs mer i avsnittet Säkerhetskopiera.

Så här gör du installationen

När du är klar med förberedelserna är det dags att gå vidare och genomföra själva installationen. Tänk på att avsluta programmet innan du påbörjar installationen av den nya versionen.

  1. Dubbelklicka på filen som du har laddat ner. Om du installerar programmet från ett USB-minne, börjar du med att ansluta USB-minnet till datorn.
  2. Följ stegen i installationsguiden.
  1. Starta om datorn när installationen är slutförd.

Den nya versionen av Visma Enskild Firma är nu installerad på din dator.

Aktivera programmet

När du startar programmet aktiverar du det genom att ange ditt kundnummer och organisationsnummer för företaget. Aktiveringen kan ske på två sätt beroende på om du är uppkopplad via internet eller inte, följ guiden. Vid programstart kommer du sedan till en guide för att aktivera ditt program.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.