Avaktivera dina internettjänster

Här beskrivs hur du gör om du inte längre vill arbeta med dina internettjänster.

Vill du inte längre arbeta med digitala fakturor och dokument eller AutoCollect börjar du på punkt 1 i instruktionen, för övriga tjänster börjar du på punkt 2.

  1. Vill du inte längre arbeta med digitala fakturor och dokument ska du först välja Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster - Digitala fakturor och dokument och ta bort samtliga markeringar för att ta emot och skicka e-dokument.

    Vill du sluta använda Visma AutoCollect ska du först se till att alla pågående uppdrag med Visma AutoCollect är slutförda.
  2. Logga in på vismaspcs.se genom att klicka på Mina tjänster i övre högra hörnet.

Observera att det endast är den som är administratör på Mina tjänster som kan göra ändringar för licenser och användare.

  1. Klicka på pilen längst upp till höger om ditt företagsnamn.
  2. Välj Användare.
  3. Kontrollera att filtret Visa tjänster är aktiverat.
  4. Avmarkera den tjänst som användaren inte längre ska ha tillgång till.

Observera att du inte kan ta bort eller avsluta en tjänst för företaget, utan endast inaktivera tjänsten för användaren. När tjänsten inte är aktiverad kan användaren inte längre använda sig av den.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av hur 42 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.