Kom igång med Mitt Lönebesked /Kivra som anställd

Med Mitt Lönebesked kan du får du dina lönebesked digitalt och kan läsa dem både på webben och i mobilappen Min Lön. Du får en tydlig överblick över semesterdagar, saldo för inarbetad komptid, arbetstidskonto/arbetstidsförkortning samt bruttolön och skatt. Titta på filmen Se ditt lönebesked från Visma Lön i Mitt Lönebesked, Min Lön eller Kivra.

När tjänsten är aktiverad för företaget får du en aktiveringslänk för att logga in på Mina tjänster på vismaspcs.se om du inte har inloggning dit sedan tidigare. Klicka på aktiveringslänken och följ instruktionerna. Om du inte har fått någon aktiveringslänk kan du kontrollera om mejlet har hamnat i mappen för skräppost.

Om du redan har en inloggning till Mina tjänster på vismaspcs.se får du ingen aktiveringslänk utan använder dina vanliga inloggningsuppgifter.

Gör så här för att logga in i tjänsten:

  1. Gå till vismaspcs.se.
  2. Logga in på Mina tjänster.
  3. Välj Mitt Lönebesked.

Om du använder tjänsten Visma Lön Anställd så loggar du istället in via valet Visma Lön Anställd.

  1. Ladda ner appen Min Lön om du vill använda den.

Läs mer om appen i avsnittet Se dina lönebesked direkt i mobilen med appen Min Lön.

Ta emot lönebesked från Mitt Lönebesked/Min Lön hos Kivra

För att du som anställd ska kunna se dina lönebesked i din digitala brevlåda hos Kivra måste din arbetsgivare ha aktiverat tjänsten att skicka lönebesked till Kivra från Mitt Lönebesked/Min Lön för företaget.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.