Kom igång med Mitt Lönebesked/Kivra för företaget

Detta avsnitt gäller bara dig som är löneadministratör.

Mitt Lönebesked är en tjänst där anställda ser sina lönebesked och får en överblick av bland annat övertid och semesterdagar, både på webben, i mobilappen Min Lön och i Visma Lön Anställd om företaget använder den tjänsten. Om företaget har aktiverat integration med Kivra skickas lönebeskeden automatiskt vidare till anställda som har en digitala brevlåda hos dem.

Mitt Lönebesked ingår i Visma Lön 300 och Visma Lön 600 men en kostnad på 5 kronor per skickat lönebesked tillkommer. Läs mer på vismaspcs.se.

Mitt Lönebesked är en samarbetstjänst, vilket innebär att en byrå kan bjuda in sin kund till ett samarbete kring tjänsten. Läs mer om detta i avsnittet Samarbete mellan byrån och byråns kund och på vismaspcs.se.

Innan du kan börja arbeta löpande med tjänsten ska några grundinställningar göras i Visma Lön 300/Visma Lön 600. Vid synkroniseringen förs sedan inställningarna över från löneprogrammet till Mitt Lönebesked.

vismaspcs.se finns förslag på hur du som löneadministatör kan informera de anställda inför att de ska få sin första löneutbetalning med Mitt Lönebesked/Min Lön.

Läs mer i avsnitten Mitt Lönebesked och Se dina lönebesked direkt i mobilen med appen Min Lön.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.