Visma Lön Anställd

Kom igång med Visma Lön Anställd för företaget

Visma Lön Anställd är en tilläggstjänst till Visma Lön 300 och Visma Lön 600 där de anställda kan registrera och följa upp sina arbetstider eller sina avvikelser direkt i mobilen eller på webben. De får även full koll på frånvaro, övertid och semester. När det är dags för lönekörning synkroniseras informationen i Visma Lön Anställd med Visma Lön 300/Visma Lön 600.

I detta avsnitt beskriver vi hur företaget kommer igång med Visma Lön Anställd. Du kan också titta på filmen Kom igång med Visma Lön Anställd.

Förberedelser innan du aktiverar tjänsten

Innan du aktiverar tjänsten ska du göra följande inställningar och kontroller.

Checklista när du har aktiverat tjänsten

Första gången du öppnar Visma Lön Anställd visas på startsidan en checklista med punkter som vi rekommenderar att du går igenom innan du börjar arbeta i tjänsten. I checklistan kan du klarmarkera punkterna allteftersom de blir klara eller inte är aktuella i ditt företag. När alla punkter är markerade kan du välja Stäng checklista. Därefter går det inte att öppna checklistan på nytt.

vismaspcs.se finns förslag på en text som du som löneadministatör kan kopiera och skicka ut till de anställda inför att de ska börja tidsregistrera i Visma Lön Anställd.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Laddar...