Företagsinställningar

Under Företagsinställningar hittar du dina grundläggande företagsuppgifter i Visma Tid Pro. Här kan du också ange om du vill aktivera RUT/ROT och Karta på projekt. En markering i Upp- och nedskrivning vid fakturering innebär att de ändringar som görs på fakturaunderlaget också förs över till projektet, vilket förenklar om du jobbar mycket med upp- och nedskrivningar av timmar.

Med hjälp av knappen Rensa konto kan du radera alla uppgifter du har lagt in i ditt program. De raderade uppgifterna går inte att återställa. Rensa konto kan till exempel vara bra att använda om du har kört en prova-på-variant och vill rensa dina uppgifter och börja om igen.

Har du använt ett övningsbolag med färdig testdata visas det även en länk för att rensa ditt konto längst upp till höger i Visma Tid Pro. När du väljer Rensa konto kommer all data i bolaget förutom den information som du lagt in under Inställningar att rensas bort.

Du kan själv rensa ditt konto under 90 dagar efter att du har skapat ditt konto, därefter ombeds du kontakta vår supportavdelning för att få funktionen aktiverad. Detta för att du inte av misstag ska kunna radera flera månaders data.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.