Lägg till/ta bort medarbetare från projekt

  1. Välj Projekt.
  2. Klicka på det projekt du vill ändra på.
  3. Markera eller klicka på Enbart utvalda deltagare.
  4. Markera den eller de medarbetare som ska vara deltagare på projektet.
  5. Klicka på Stäng.
  6. Klicka på Spara & stäng.

Relaterade avsnitt