Visma Webshop +

Mitt konto

Du aktiverar funktionen för kundkonto i Visma Webshop + under Webshop - Shopinställningar. När du aktiverat funktionen Mitt konto och publicerat din site, kan din kund skapa ett konto. När de skapat sitt konto och lagt till sina uppgifter, kommer de att få en bekräftelse via e-post till den e-postadress de uppgivit, med en länk där de kan skapa sitt lösenord. Dina kunder kan redigera sina kontouppgifter och de kan också se sina beställningar. Notera att det är bara nya beställningar som visas. När kunden har loggat in på sitt konto och har angett sina uppgifter, behöver de inte längre ange sina uppgifter i kassan, när de beställer från din shop.

Tänk på att kunder som skapar Mitt konto kan se dolda artikelpriser, även om du har markerat Dölj priser för ej inloggade besökare. Skälet är att besökare kan logga in, men de kommer inte att kunna se priser som tillhör en specifik inloggningsgrupp.

Inloggningsgrupper

Du kan också skapa inloggningsgrupper för dina kunder som skapat ett kundkonto och genom att gör det, kan du ange särskilda rabatter. Läs mer i Skapa inloggningsgrupper.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.