Nu ska vi se till att du kommer igång!

Få en bra överblick av Visma eEkonomi Smart

På den här sidan finns information om de olika delarna av programmet och du kan lära dig hur du arbetar med de vanligaste händelserna i företaget.

Välj ett ämne nedan och klicka på länkarna för att läsa mer i den skrivna hjälpen eller se en video. Videon nedan visar dig grunderna för att arbeta i programmet.

Visma eEkonomi - bokföring och fakturering online

Läs mer om Visma eEkonomi Smartvismaspcs.se.

 

Skapa faktura

Du kan skapa din första faktura direkt under Försäljning - Kundfakturor. Du behöver varken lägga till kunder eller artiklar innan du börjar fakturera, det kan du nämligen göra direkt på fakturan.

Skapa faktura

Skapa och skicka kundfaktura (som e-faktura)

Löpande bokföring

Under Bokföring - Verifikationer registrerar du ditt företags manuella verifikationer. Exempel på händelser som du behöver registrera manuellt är bokföring av inköp med egna pengar och företagets skattedeklaration.

Registrera betalningar

Programmets integration med vissa banker underlättar ditt arbete. Du kan få in ditt kontoutdrag direkt till ditt program så att händelserna på kontot och i programmet matchas automatiskt.

Arbeta med bankkoppling

Registrera in- och utbetalningar

Registrera leverantörsfaktura

Registrera din leverantörsfaktura direkt under Inköp - Leverantörsfakturor. Du kan lägga till leverantören samtidigt som du registrerar fakturan. På startsidan har du full kontroll över vilka fakturor det är dags att betala.

Registrera leverantörsfaktura

Ta emot leverantörsfakturor

Se fler filmer om Visma eEkonomi Smart

Skapa faktura med rot-/rutavdrag

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.