Bokför och fakturera på webben med Visma eEkonomi

Detta är Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är fakturerings- och bokföringsprogrammet som effektiviserar din vardag som företagare. Med Visma eEkonomi har du alltid tillgång till din bokföring och fakturering online och du kan arbeta både via datorn, surfplattan och din smartphone.

Vill du ha ut ännu mer av ditt Visma eEkonomi kan du bygga på med fler tillval. Du kan till exempel utöka programmet så att det har stöd för order, offert, webbshop, deklaration och årsavslut för din enskilda firma, ekonomiöversikt samt koppla din bokföring till din internetbank.

Läs mer om Visma eEkonomi

Passar Visma eEkonomi dig?

När du tittar på Visma eEkonomi första gången kommer du att upptäcka flera fördelar med programmet och du kommer säkert också att fundera över vilka skillnaderna är jämfört med det program du har arbetat med tidigare.

Med Visma eEkonomi har du till exempel alltid tillgång till den senaste versionen av programmet, du behöver inte ta några säkerhetskopior, du har en direktkoppling mot banken och du kan göra din egen deklaration.

Till Visma eEkonomi finns även en app där du kan fakturera, få påminnelser, nå dina kontakter, göra anteckningar och följa viktiga händelser. Dessutom kan du fotografera kvitton och fakturor för att använda i din bokföring.

Jämför Visma Enskild Firma med Visma eEkonomi

Prova att bokföra på webben

Vill du känna på hur det är att jobba i Visma eEkonomi kan du göra det gratis i 20 dagar. Om du sedan bestämmer dig för att köpa programmet, gör du det enkelt inifrån Visma eEkonomi.

För att enkelt komma igång med ditt nya program kan du också få hjälp att föra över dina uppgifter från Visma Enskild Firma till Visma eEkonomi.

Gör så här för att prova Visma eEkonomi

Vi hjälper dig med flytten till Visma eEkonomi

 

Att tänka på när du byter program

Att byta program är inte så svårt som det låter. Har du bestämt dig för att byta från Visma Enskild Firma till Visma eEkonomi kan du få information om hur du för över dina uppgifter nedan.

För över dina uppgifter till Visma eEkonomi

Vi hjälper dig med flytten till Visma eEkonomi

Sökord: Migrering, Migrera