Bokför och fakturera på webben - Visma eEkonomi

Detta är Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är fakturerings- och bokföringsprogrammet som effektiviserar din vardag. Med Visma eEkonomi har du alltid tillgång till din bokföring och fakturering online och du kan arbeta både via datorn, surfplattan och din smartphone.

Vill du ha ut ännu mer av ditt Visma eEkonomi kan du bygga på med fler tillval. Du kan till exempel utöka programmet så att det har stöd för ekonomiöversikt samt koppla din bokföring till din internetbank.

Läs mer om Visma eEkonomi

Byt till Visma eEkonomi för föreningar

Passar Visma eEkonomi dig?

När du tittar på Visma eEkonomi första gången kommer du att upptäcka flera fördelar med programmet och du kommer säkert också att fundera över vilka skillnaderna är jämfört med det program du har arbetat med tidigare.

Med Visma eEkonomi har du till exempel alltid tillgång till den senaste versionen av programmet, du behöver inte ta några säkerhetskopior, du har en direktkoppling mot banken och du kan göra din egen deklaration.

Till Visma eEkonomi finns även en app där du kan fakturera, få påminnelser, nå dina kontakter, göra anteckningar och följa viktiga händelser. Dessutom kan du fotografera kvitton och fakturor för att använda i din bokföring.

Jämför Visma Förening med Visma eEkonomi för föreningar

Prova att bokföra på webben

Vill du känna på hur det är att jobba i Visma eEkonomi kan du göra det gratis i 20 dagar. Om du sedan bestämmer dig för att köpa programmet, gör du det enkelt inifrån Visma eEkonomi. För att enkelt komma igång med ditt nya program kan du också få hjälp att föra över dina uppgifter från Visma Förening till Visma eEkonomi.

Prova Visma eEkonomi
Vi hjälper dig med flytten till Visma eEkonomi

Att tänka på när du byter program

Att byta program är inte så svårt som det låter och det är inga problem att byta under pågående bokföringsår. Har du bestämt dig för att byta från Visma Förening till Visma eEkonomi kan det vara bra gå igenom avsnittet nedan.

Att tänka på när du byter till Visma eEkonomi

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.

Sökord: Migrering, Migrera