Bokför och fakturera på webben - Visma eEkonomi

 

Kom igång med Visma eEkonomi med hjälp av vår eLearning >>

 

Detta är Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är fakturerings- och bokföringsprogrammet som effektiviserar din vardag. Med Visma eEkonomi har du alltid tillgång till din bokföring och fakturering online och du kan arbeta både via datorn, surfplattan och smartphonen.

Vill du ha ut ännu mer av ditt Visma eEkonomi kan du bygga på med fler tillval. Du kan till exempel utöka programmet så att det har stöd för ekonomiöversikt samt koppla din bokföring till din internetbank.

Läs mer om Visma eEkonomi

Passar Visma eEkonomi dig?

När du tittar på Visma eEkonomi första gången kommer du att upptäcka flera fördelar med programmet och du kommer säkert också att fundera över vilka skillnaderna är jämfört med det program du har arbetat med tidigare.

Med Visma eEkonomi har du till exempel alltid tillgång till den senaste versionen av programmet, du behöver inte ta några säkerhetskopior, du har en direktkoppling mot banken och du kan göra din egen deklaration.

Till Visma eEkonomi finns även en app där du kan fakturera, få påminnelser, nå dina kontakter, göra anteckningar och följa viktiga händelser. Dessutom kan du fotografera kvitton och fakturor för att använda i din bokföring.

Jämför Visma Förening med Visma eEkonomi
Om du använder Visma Förening tillsammans med andra produkter och tjänster

Prova att bokföra på webben

Det är enkelt att prova Visma eEkonomi. Vilken variant av Visma eEkonomi du vill prova väljer du i samband med att du registrerar din provperiod.

Du kan enkelt föra över dina uppgifter från Visma Förening. Detta gör du via Visma eEkonomi Converter. Vill du ha hjälp med att flytta över all din information och dessutom få en komplett genomgång av gunderna i Visma eEkonomi så bokar du en tid på Visma eEkonomi Rivstart. När överföringen är gjord arbetar du vidare i ditt nya program med dina befintliga uppgifter.

Att prova på Visma eEkonomi är helt kostnadsfritt!

Gör så här för att prova Visma eEkonomi
För över dina uppgifter till Visma eEkonomi
Flytta information från Visma Förening till Visma eEkonomi
Introduktion: Kom igång med Visma eEkonomi

Att tänka på när du byter program

Att byta program är inte så svårt som det låter och det är inga problem att byta under pågående bokföringsår. Har du bestämt dig för att byta från Visma Förening till Visma eEkonomi kan det vara bra gå igenom avsnittet nedan.

Att tänka på när du byter till Visma eEkonomi

Se filmer om Visma eEkonomi

Skapa en kundfaktura och registrera inbetalning i Visma eEkonomi
Registrera in- och utbetalningar i Visma eEkonomi

Supportforum

Ta del av hur 42 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Sökord: Migrering, Migrera