Support för Visma eEkonomi för föreningar

Vi hjälper dig igång, svarar på dina frågor eller hittar ett sätt att bli ännu bättre på det du gör. Du väljer själv!

Vi hjälper dig att komma igång

Logga in

1. Logga in

Nu kör vi! Logga in och börja skapa magi.

Logga in i Visma eEkonomi för föreningar »

Utbildning

2. Få en kanonstart

Gå vår Kom igång-utbildning för att få bästa starten i ditt program.

Kom igång-utbildning Visma eEkonomi för föreningar »

3. Smarta funktioner för din förening

Oavsett vilken typ av förening du har så finns det flera smarta funktioner för just din förening.

Smarta funktioner i Visma eEkonomi för din föreningar »

Smarta funktioner i Visma eEkonomi för föreningar

• Molnbaserat - arbeta var och när du vill
    Du får obegränsat antal licenser så kan lägga till och byta användare, till exempel vid byte av kassör.
  • Minska administrationen
    • Aktivera bankkoppling för automatisk bokföring.
    • Skicka och ta emot digitala fakturor.
    • Fakturera digitalt via Kivra.
  • Arbeta i mobilen
    • Fota kvitton med Visma Scanner och få in underlagen i programmet.
    • Ha föreningen i fickan med Visma eEkonomi-appen.

• Massuppdatera register
    Gör ändringar på flera medlemmar samtidigt.
  • och mycket mer!
    Du kan bland annat betala ut arvoden med Visma Lön Direkt, skapa budget och dela ekonomin med styrelsen via Visma Ekonomiöversikt och signera och lagra avtal i Visma Sign.

Snacka med vår AI

Testa att ställa din fråga till vår AI-assistent innan du ringer. Klicka på Hjälp längst upp i ditt program och skriv din fråga.

Kontakta supporten

Programsupport

Ring vår grymma programsupport på nummer:

0470-70 62 00

Måndag - Torsdag: 9 - 16.30
Fredag: 9 - 16

Avvikande öppettider: Dag före helgdag 8 - 12.30

AI-hjälp 24/7

Du har väl inte missat att du kan få hjälp dygnet runt av vår AI-assistent? Du hittar den under Hjälp längst upp i ditt program.

Forum

Lika barn leka bäst! Häng med tusentals likasinnade i vårt forum - du är inte ensam.

Dygnet runt, året runt.

Till forumet »

Effektivisera mera

Ett steg i taget, vi gör det enkla ännu enklare.

Kassa och bankhändelser »

Skicka fakturor till Kivra »

Ta emot leverantörsfakturor digitalt »

Filmer

Ta en kopp kaffe och kika på våra filmer.

På Youtube har vi samlat filmer som guidar dig i programmet.

Till filmerna för Visma eEkonomi »

Utbildningar

Vill du vara säker på att du arbetar smart i Visma eEkonomi?

Till utbildningswebben

Vanliga frågor

När du bokför utgår du från en kontoplan, och med olika bokföringskonton visar du var pengarna kommer från och vart pengarna har gått. Vilka konton du väljer beror på vilken sorts transaktion det handlar om.

I Visma eEkonomi för föreningar kan du skriva in ett förklarande ord för det du ska bokföra, så rekommenderar programmet dig ett konto som passar. Använd kontosök för bokföringshjälp »

Om du har frågor gällande bokföring kan du ställa dem i vårt supportforum: Visma Spcs forum »

Om det är fler i föreningen som ska arbeta i Visma eEkonomi, kan du lägga till användare under Mina tjänster. Du får obegränsat antal licenser och det är helt kostnadsfritt för din förening.

Läs mer: Lägg till användare »

Med hjälp av tillvalet Visma Lön Direkt kan du betala ut arvode. Du aktiverar tjänsten under Appar och tillval i ditt Visma eEkonomi och det är helt gratis för din förening att använda!

Läs mer: Skriven hjälp Visma Lön Direkt »

Det kan du! Antingen kan du skapa en ny faktura och markera “Välj flera kunder” och sedan välja upp flera medlemmar i listan. Har du skapat upp kundgrupper kan du välja upp den kundgrupp som ska faktureras, istället för att markera var kund för sig.

Läs mer: Skapa flera fakturor »
Läs mer: Kundgrupper »

Om något blivit fel i programmet och du behöver hjälp att rätta det, kan du kika in avsnittet “Hjälp, det har blivit fel!” i den skrivna hjälpen. Här hittar du användbara tips på hur du kan gå tillväga.

Läs mer: Hjälp, det har blivit fel »

Om du har bytt från Visma Förening till Visma eEkonomi för föreningar, har vi skapat en film som bland annat innehåller vad du får med dig över till Visma eEkonomi och hur du gör bytet. Vi har också skapat det ultimata paketet för att du ska komma igång på bästa sätt med ditt nya program genom en eLearning.

Se film: Till dig som byter från Visma Förening till Visma eEkonomi för föreningar »
Läs mer och boka: Kom igång på bästa sätt med Visma eEkonomi för föreningar »

Forum 24/7

Lika barn leka bäst

Häng med tusentals likasinnade i vårt forum - du är inte ensam. Öppet dygnet runt, året runt.

Bok

Läs hjälpen eller våra steg-för-steg-guider.

Till Skriven hjälp