Nyheter i Visma eEkonomi Fakturering

april 2024

 

Ny funktionalitet

Spännande nyheter: Visma Spcs AI-assistent!

Nu är den här - Visma Spcs smarta AI-chatbot, eller helt enkelt AI-assistenten! Här har du några bra anledningar till att prova den.

Omedelbar respons 24/7

Oavsett om du är en nattuggla eller morgonpigg finns AI-assistenten tillgänglig dygnet runt, varje dag, redo att svara på dina frågor när du än behöver det. Ingen kö och omedelbar hjälp, så klart.

Smidig smart konversation

Säg nej till obekväma robotchattar och konstigt formulerade frågor! Chatta med AI-assistenten med vardagligt språk och ställ följdfrågor. Den kommer kunna följa din konversation - precis som om du pratade med en riktig person.

Kontinuerligt lärande

AI-assistenten blir smartare för varje chatt, så den blir ständigt bättre på att hjälpa dig med dina frågor. Men oroa dig inte, AI-assistenten är ingen nybörjare! Den har redan genomgått hård träning med vår suveräna kundsupport.

Flerspråkig

Inte så bekväm med svenska? ¿Qué tal el español? Ou français? AI-assistenten är flerspråkig, redo att hjälpa dig på det språk du föredrar! Incredibile, vero?

Fantastisk framtid att vänta

Vi förbättrar ständigt AI-assistenten och har stora planer inför framtiden. Så följ med oss på resan mot en mer interaktiv och smartare AI-assistent. Vem vet vad den kommer kunna hjälpa dig med inom en snar framtid?

Redo att prova?

Du hittar AI-assistenten i menyraden längst upp till höger på skärmen under Hjälp. Och om du letar efter den skrivna hjälpen hittar du den lite längre till höger under Frågetecknet.

Visma Spcs support

Sökord: uppdateringar, nyheter