Visma eEkonomi Smart

Byte från annat bokföringsprogram till Visma eEkonomi

Välkommen till Visma eEkonomi Smart!

Visma eEkonomi Smart ger dig möjlighet att hantera din fakturering och bokföring online. Arbeta med vilken enhet du vill – dator, surfplatta eller mobil – valet är ditt.

För att göra bytet så smidigt som möjligt, kan du föra över data från ditt gamla system till Visma eEkonomi Smart. Om du vill att vi ska hjälpa dig överföra data kan du boka in ett möte via länken Visma eEkonomi Rivstart. Om du väljer att sköta överföringen på egen hand kan du göra det med hjälp av migrationsguiden som du hittar inne i programmet.

Välj programmet du bytt från nedan för information om hur du går tillväga.

Byta från Visma Administration

Om du tidigare arbetat i Visma Administration och byter till Visma eEkonomi Smart, använd länkarna nedan för att få information om hur du gör bytet.

Byta från Visma Administration 200
Byta från Visma Administration 500
Byta från Visma Administration 1000
Byta från Visma Administration 2000
Byta från Visma Fakturering

Byta från Visma Enskild Firma

Om du tidigare arbetat i Visma Enskild Firma och byter till Visma eEkonomi Smart använd länkarna nedan för att få information om hur du gör bytet.

Byta från Visma Enskild Firma

Byta från Visma Compact

Om du tidigare arbetat i Visma Compact och byter till Visma eEkonomi Smart, använd länkarna nedan för att få information om hur du gör bytet.

Byta från Visma Compact 500
Byta från Visma Compact 750
Byta från Visma Compact 1000
Byta från Visma Compact 1500
Byta från Visma Compact 3000

Byta från Visma Förening

Om du tidigare arbetat i Visma Förening och byter till Visma eEkonomi Smart, använd länkarna nedan för att få information om hur du gör bytet.

Byta från Visma Förening

Byta från andra program

För att överföra bokföringsuppgifter från ett annat program till Visma eEkonomi Smart, använder du dig av en SIE-fil. Klicka på programmet du vill byta från för att ta reda på hur du skapar SIE-filen.

Fortnox

Speedledger

Bokio

BL Administration

Hogia Ekonomi

Hogia Small Office Bokföring

Edison

I avsnittet Importera bokföringsdata (SI- eller SE-fil) kan du läsa om hur du importerar en SIE-fil till Visma eEkonomi Smart. Läs hur du gör för att importera dina register till Visma eEkonomi Smart i avsnittet Importera eller exportera register.

 

Lär dig mer i våra filmer om Visma eEkonomi Smart

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.

Sökord: Visma Visma eEkonomi Converter