Visma Tid Smart

Visma Tid Smart är ett webbaserat tidsregistreringsprogram som kan integreras mot Visma eEkonomi Smart. Här kan du och dina anställda enkelt rapportera fakturerbar tid, interntid, frånvaro, övertid, lönetillägg och reseutlägg på både dator, mobil och surfplatta.

Det finns flera fördelar med att integrera Visma Tid Smart mot Visma eEkonomi Smart. Du kan exempelvis importera dina kunder, artiklar, resultatenheter och projekt från Visma eEkonomi Smart. Du kan även arbeta med ordrar i Visma Tid Smart och skapa fakturaunderlag som du sedan för över som fakturautkast till Visma eEkonomi Smart.

Det är även möjligt att importera leverantörsfakturor för att koppla dessa till kostnaderna på dina ordrar och om du gör inköp med företagskort kan du enkelt registrera dessa i Visma eEkonomi Smart genom att skapa verifikationer av dina kvittoregistreringar.

Du kommer igång med Visma Tid Smart genom att registrera ett konto som är gratis i 14 dagar. Du kommer då få fylla i de uppgifter som krävs för att skapa ett konto.

För att integrera Visma Tid Smart mot Visma eEkonomi Smart behöver du bara följa instruktionerna i Visma Tid Smart. För att integrationen ska fungera måste du dock säkerställa att Visma Integration är aktiverat i Visma eEkonomi Smart. Du kan läsa mer om hur du aktiverar integrationen i Integrera mot Visma eEkonomi Smart.

Läs mer i onlinehjälpen för Visma Tid Smart

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.