Synkronisera med Visma Webshop

När synkronisering görs mellan Visma eEkonomi Smart och Visma Webshop utbyts information mellan programmen. Information flyttas över mellan programmen, som till exempel uppdateringar av artikelregistret eller mottagna beställningar.

När du aktiverat integrationen mellan Visma eEkonomi Smart och Visma Webshop görs synkronisering mellan programmen automatiskt och all information uppdateras löpande.

Nya artiklar är dolda i Visma Webshop när de läggs till, så att du kan arbeta med texter och bilder innan du visar artiklarna för kunderna.

Du kan inaktivera och aktivera synkroniseringen under Inställningar - Företagsinställningar under fliken Grunduppgifter.

Notera att om du inaktiverar din aktiva synkronisering kommer alla beställningar som gjorts under synkroniseringen med Visma eEkonomi få statusen Låst.

Relaterade avsnitt

Supportforum

Ta del av andra användares frågor och funderingar i vårt forum.