Byt från Visma Tid till Visma Tid Smart/Pro

Vad är Visma Tid Smart/Pro?

Här hittar du informaion om du är intresserad av att byta från Visma Tid till Visma Tid Smart eller Visma Tid Pro.

Vismas webbaserade tidredovisningsprogram finns i två varianter - Visma Tid Smart och Visma Tid Pro. Här kan du och dina anställda registrera vad som har gjorts under dagen för att debitera kund eller för att registrera närvaro/frånvaro för kommande löneunderlag. Allt för att effektivisera din vardag som företagare. I och med att programmet är webbaserat kan du arbeta med det via dator, surfplatta eller din smartphone. Du kommer ständigt åt dina kontakter, dina ordrar och har möjlighet att löpande registrera tid.

Från programmet har du möjlighet att få ut statistik och enklare rapporter och du kan hantera alla dina kvitton och utlägg.

I Visma Tid Pro har du förutom ovanstående även tillgång till bra verktyg för planering och uppföljning av dina projekt.

Programmet integrerar med Visma Administration, Visma Fakturering och Visma eEkonomi. Det innebär att du enkelt kan sammanställa fakturaunderlag som sedan förs över för fakturering till kund i ditt ekonomiprogram. Även löneunderlag kan sammanställas och föras över till ditt löneprogram. Det fungerar lika bra att använda programmet fristående om du istället vill få ut underlag på papper/pdf.

Läs mer om Visma Tid Smart/Pro.

Passar Visma Tid Smart/Pro dig?

När du tittar på Visma Tid Smart/Pro första gången kommer du att upptäcka flera fördelar med programmet och du kommer säkert också att fundera över vilka skillnaderna är jämfört med det program du har arbetat med tidigare.

Med Visma Tid Smart/Pro har du till exempel alltid tillgång till den senaste versionen av programmet och du behöver inte ta några säkerhetskopior. Till Visma Tid Smart/Pro finns även en app där du kan tidsregistrera, hantera arbetsorder, registrera kvitton och utlägg och nå dina kontakter.

Läs mer i avsnittet Jämför Visma Tid med Visma Tid Smart och Visma Tid Pro.

Föra över uppgifter till Visma Tid Smart/Pro

När du har köpt Visma Tid Smart/Pro kan du enkelt föra över dina uppgifter från Visma Tid. Klicka på den gröna knappen nedan så hjälper vi dig att flytta över kunder, tidkoder, utlägg/material, medarbetare, projekt och aktiviteter till Visma Tid Smart/Pro. På så sätt kommer du snabbt igång med ditt nya program!

Relaterade avsnitt