Versionsnyheter Visma Fakturering, version 2020.0 - februari 2020

Den senaste versionen installerar du enklast via meddelandet som visas vid programstart när det finns en ny version tillgänglig. Du kan också installera den via Hjälp - Uppdatera programversion eller ladda ner via vismaspcs.se/support/ladda-ner.

Läs mer om hur du installerar ditt program i avsnittet Installationsanvisning Visma Fakturering.

Byta fakturatyp

I den här versionen går det nu att byta fakturatyp. Du kan byta fakturatyp på både kundfakturor och leverantörsfakturor under förutsättning att fakturan inte innehåller några fakturarader/konteringsrader. För kundfakturor kan du byta mellan faktura, kreditfaktura och kontantnota och för leverantörsfakturor mellan faktura, kreditfaktura och räntefaktura.

Samarbeta i Visma eEkonomi Fakturering och Visma Administration

Nu kan våra kunder och redovisningsbyråer samarbeta i Visma eEkonomi Fakturering. Ett samarbete där kunden arbetar i Visma eEkonomi Fakturering och redovisningsbyrån arbetar i Visma Administration. Läs mer om den nya samarbetstjänsten.

Övningsbolagen

I samband med uppdatering av ditt program följer det med en uppdaterad version av Övningsbolaget.

Chatboten är borttagen

Från och med den här versionen går det tyvärr inte längre att använda chatboten i programmets sidopanel. Vill du chatta med vår support kan du istället göra det via vismaspcs.se.

Lokalt installerad hjälp är borttagen

Tidigare har du under menyn Hjälp kunnat läsa den lokalt installerade hjälpen när du har behövt hjälp i ditt program. Det är också den lokalt installerade hjälpen som har visats när du har sökt hjälp, men inte haft någon internetuppkoppling. Den lokalt installerade hjälpen är nu borttagen och när du söker hjälp visas alltid den senaste uppdaterade hjälpen som ligger på vismaspcs.se. Den uppdateras löpande och du har därmed alltid tillgång till den senaste informationen kring ditt program.

Du når hjälpen i ditt program genom att tryck på F1 eller genom att välja Hjälp - Hjälp i menyn.

Rättade och kända programfel

I avsnittet Rättade och kända programfel kan du se vilka programfel som har blivit åtgärdade till version 2020.0 och vilka som eventuellt kvarstår.

Supportforum

Ta del av hur 30 000 andra Visma-kunder arbetar smartast med sitt företagande.